čtvrtek 22. května 2014

Herečka: Milla Jovovich, jediná hollywoodksá žena kterou opravdu miluji!

 

 

Milla Jovovich. Žena z Ukrajiny, nebo - li tehdy ještě ze Sovětského svazu. Narodila se 17. prosince. 1975. Její otec pobýval v Londýně, ale matka v Sovětském svazu. Několikrát za ním jezdila, ale nakonec se však  rozhodla, že se zpět do Sovětského svazu nevrátí. Rodina se poté opět stěhovala a to do Kalifornie. Millina matka byla herečka a tak si přála, aby se i její dcera objevovala na filmovém plátně. Milla už tehdy ve školce v Ukrajině byla velmi inteligentní. Recitovala rakouské básníky. Maminka tedy už ji jako malou představovla na mnoha castinzích. Nakonec se jí povedlo obsadit dceru alespoň do pár malých rolí. Jenže i v takových malých rolích si jí začali všimat modelingový agenti. A již v devíti letech se objevila no profesionálních fotografií. V jedenácti letech se objevila na titulní straně módního italského časopisu. Později už se na titulních stránkách objevovala častěji. Nejen, že je Milla modelkou a herečkou, ale dokonce i zpěvačkou. Ve volném čase dělá i módní návrhy. Její talent jde vidět po všech stránkách. Já mám tuto ženu velmi ráda. Její herecké výkony jsou často důvěryhodné. Je velmi krásná a také má úžasný pěvecký hlas. Má také skělý módní styl a preferuje jemné líčení. Což mne překvapilo. Není prostě jako většina hollywoodských (raději nejmenovaných) celebrit. Nemusí jako ony chodit každý den do solárka, být přemalované, nemusí nijak šokovat, není prostě tak ubohá jako právě ony. Proto Millu miluji... Při natáčení filmu Resident Evil (2002) se Milla seznámila s jeho režisérem Paulem W. S. Andersonem, se kterým se v roce 2009 vdala. Mají spolu dceru Ever Gabo Anderson, které je nyní už sedm let.

No a když už se tu věnuji těm osmdesátkám, tak vám zde Millu představuji, jak v nich vypadala. Právě vystupující neznámá hvězda. Slušelo jí to dříve i teď.

   

   

A jako tečka nakonec. Zde si můžete poslechnout její písničku Let you go. Sice to není můj styl hudby, ale slyšet to musím. Ten hlas.... ten skvělý hlas. Milla je prostě skvělá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Madonna The First Album Photography

           Madonna The First Album Photography by Gary Heery ...