úterý 20. května 2014

Zpěvačka: Tuesday Knight


Zpěvačka se narodila 17. února. 1969 v Americe. Její otec Baker Knight je skladatel. Tuesday zkoušela i hereckou kariéru. Podařilo se jí zahrát si roli Kristen Parker, dívku z Elm street. K tomuto filmu Noční můra v Elm street 4: Pojovníci ze sna  z roku 1987 nazpívala i hlavní písničku -Running from this nightmare. Tuesday vydala téhož roku i desku. Ta obsahovala jedenáct písní -Out of control, Temporary of obsession, The harder your love, You´re gonna live somebody, Celebrate love, After the night is gonne, Little by little, Why you wanna treat me so bad, Never to lite, Knowing you´re there a Running from this nightmare. Zpěvačka i přes toto skvělé album není nikterak moc známá. Její hlas je však úžasný a jak už jsem psala, tato herečka si alespoň malou pozornost zaslouží. Její písničky jsou skvělé. Jakožto milovníci osmdesátek si je musíte poslechnout.


     


  Harder your love
 


Já od ní miluji písničku Running from this nightmare, You´re gonna live somebody, After the night is gone, Hader your love a Out of control.

Skoro všechny její písničky naleznete k poslechnutí zde: https://www.youtube.com/watch?v=75ny7Ju-SJ8  není tu však Running from this nightmare, tak jí najdete zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Madonna The First Album Photography

           Madonna The First Album Photography by Gary Heery ...