čtvrtek 21. dubna 2016

Do nebe dnes odešla další legenda, zpěvák Prince, kdo teď bude zpívat Purple Rain?


Tuto informaci jsem uviděla na twitteru a nechtěla jsem tomu věřit. Popravdě jsem si myslela, že se jedná jen o jakýsi žert. Tohle si myslelo několik jeho fanoušků, nakonec se však zpráva začala šířit na všechny sociální sítě a bylo tak jasné, že je to bohužel pravda.

Prince, byl princ osmdesátých let. Hlavně to byl nesmírně talentovaný člověk, který se pro hudbu doslova narodil. Dokázal hrát na několik hudebních nástrojů, ke svým písničkám si sám tvořil hudbu a text. Proto se na zadní straně jeho alb objevovalo typické Produced, Arranged, Composed & Perfomed by Prince & The Revolution. Nikdy však neodolal tomu, složit hudbu pro jiného interpreta.

Neznámějším hitem zůstane už navždy Purple Rain z roku 1984. V tomtéž roce byl natočen stejnojmenný film a také stejnojmenné album na kterém najdeme i další populární a úžasné hity jako je Darling Nikki, nebo Let's Go Crazy. Za svůj život vydal několik úspěšných alb, které vždy dokázaly jeho osobnost. Prince byl prostě vyjímečný. V mé paměti bude vždy se svým legendárním fialovým sakem a bílým limcem.

Rok 2016 je smutným rokem pro umění. Hned v lednu si vzal legendárního Davida Bowieho a to dva dny po vydání alba Black Star. Celý svět truchlil. Hned čtyři dny poté zemřel charismatický herec Alan Rickman, který ztvárnil Severuse Snapea (Harry Potter) a Hanse Grubera (Smrtonosná past). Dodnes tomu nemohu uvěřit. A dnes? Další legenda ... Prince.


Purple Rain

I only want to see you
I only want to see you in the 
Purple Rain


Tento článek musel být uveřejněn, jako pocta pro tyto úžasné osobnosti, které se nikdy neztratí, i když už přešli na druhou stranu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Madonna The First Album Photography

           Madonna The First Album Photography by Gary Heery ...